ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ “ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ” 400gr

3,60

Μία νέα προσθήκη στην συλλογή μας στην κατηγορία των πιο “διαφορετικών” κριθαριών που προσφέρουν μία ιδιαίτερη gourmet νότα στα πιάτα σας.

Ήρθε να κοσμήσει τις συνταγές σας με βάση το κριθάρι το δίχρωμο κριθαρότο θαλασσινών γη του νότου.

Αυτό που καθιστά μοναδικό το κριθαρότο αυτό είναι πως είναι φτιαγμένο από σιμιγδάλι σκληρού σίτου και ζυμώνεται με ποικίλλα μπαχαρικά και λαχανικά όπως: κουρκουμάς (προσφέρει το κίτρινο χρώμα στο κριθαράκι), μελάνι σουπιάς (προσφέρει το μάυρο χρώμα στο κριθαράκι), θυμάρι, μαϊντανός, πιπέρι, κανέλα, μπαχάρι, γαρύφαλο, πάπρικα καπνιστή, κρεμμύδι και σκόρδο.

Τα παραπάνω συστατικά είναι τοποθετημένα εντός της ζύμης και όχι χύμα μέσα στο σακουλάκι.

Όλα αυτά κρύβει μέσα του το κριθαρότο θαλασσινών που είναι έτοιμα να κάνουν την κουζίνα σας να μοσχοβολά κατά την μαγειρική τους και τα πιάτα σας να ξεχωρίζουν!

✓ Προϊόν Vegan

✓ Ένα μοναδικό κριθαράκι που θα συνοδεύει άριστα τα πιάτα σας με θαλασσινά (πχ μύδια, σολομός) εξ’ ου και η ονομασία του “κριθαρότο θαλασσινών”.

✓ Zυμώνεται με ποικίλλα μπαχαρικά και λαχανικά όπως: κουρκουμάς (προσφέρει το κίτρινο χρώμα στο κριθαράκι), μελάνι σουπιάς (προσφέρει το μάυρο χρώμα στο κριθαράκι), θυμάρι, μαϊντανός, πιπέρι, κανέλα, μπαχάρι, γαρύφαλο, πάπρικα καπνιστή, κρεμμύδι και σκόρδο.

✓ Χωρίς προσθήκη αλατιού (Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται σε φυσικώς ενεχόμενο νάτριο)

Συστατικά: Σιμιγδάλι από 100% σκληρό σιτάρι, μελάνι σουπιάς (2%), κουρκουμάς (2%), θυμάρι, μαϊντανός, πάπρικα, πιπέρι μαύρο, κρεμμύδι, σκόρδο, γαρύφαλλο, κανέλα, μπαχάρι, νερό.

Τα αλλεργιογόνα είναι υπογραμμισμένα.

Σε απόθεμα - Παράδοση 1-3 εργάσιμες

Κατηγορία:

Στο πίσω μέρος της συσκευασίας θα βρείτε προτεινόμενη συνταγή για εκπληκτικό κριθαρότο με θαλασσινά (για 4-5 άτομα).

Διατροφική Δήλωση                               Ανά 100g
Ενέργεια / Energy  1535,5 kJ / 367 kcal
Λιπαρά / Fat 1,5 g
 Kορεσμένα / Saturates 0,3 g
Υδατάνθρακες/ Carbohydrates 74 g
 Σάκχαρα / Sugar 1 g
Πρωτεΐνες / Protein 12 g
Αλάτι / Salt 0,1 g
Βάρος 400 g

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ “ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ” 400gr”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με τα Ελτα courier Το κόστος αποστολής είναι 3,50€ για όλη την Ελλάδα, εως 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει αύξηση 0.90 € Για παραγγελίες άνω των 49€ το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Ολυμπιάδος 83, Εύοσμος 562 24)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ