GINGER

1,0910,90

Το τζίντζερ (ginger) ή αλλιώς πιπερόριζα, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα αποξηραμένα φρούτα, καθώς η γεύση του είναι έντονη, πικάντικη και γλυκιά ταυτόχρονα, με μαστιχωτή υφή.

Κωδικός προϊόντος: 018081331547 Κατηγορία:

Το τζίντζερ (ginger) ή αλλιώς πιπερόριζα, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα αποξηραμένα φρούτα, καθώς η γεύση του είναι έντονη, πικάντικη και γλυκιά ταυτόχρονα, με μαστιχωτή υφή.

Το τζίντζερ θεωρείται ένα πολύ θρεπτικό βότανο και χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση της βαρυστομαχιάς ιδιαίτερα σε περίπτωση ναυτίας, για το κρυολόγημα και γενικότερα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Είναι πλούσιο σε ψευδάργυρο, κάλιο και πολυφαινόλες. Η ρίζα τζίντζερ γενικότερα είναι χαμηλή σε θερμίδες. Χρησιμοποιείται για δημιουργία αφεψημάτων, αλλά και γλυκών, όπως τα διάσημα μπισκότα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Η κατανάλωση του τζίντζερ, παρόλο που έχει ευεργετικές ιδιότητες, πρέπει να γίνεται με προσοχή, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να αποφεύγεται. Για παράδειγμα σε περιπτώσεις που κάποιος έχει πέτρα στη χολή, αλλά και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς μπορεί να προκαλέσει πρόωρη έναρξη του τοκετού.

Ευεργετικές ικανότητες:

-Καλή λειτουργία πεπτικού συτήματος και καταπολέμηση βαρυστομαχιάς

-Καταπολέμηση κρυολογήματος και φλεμάτων

-Μείωση χοληστερίνης

-Καταπολέμηση διάρροιας ή δυσκοιλιότητας

-Αντιπυρετική δράση

-Ενίσχυση αναπνευστικού συστήματος

-Ενίσχυση γονιμότητας

-Αντιοξειδωτική δράση

-Πρόληψη καρκίνου

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

100 γρ

,

250 γρ

,

500 γρ

,

1 κιλό

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “GINGER”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με τα Ελτα courier Το κόστος αποστολής είναι 3,50€ για όλη την Ελλάδα, εως 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει αύξηση 0.90 € Για παραγγελίες άνω των 49€ το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Ολυμπιάδος 83, Εύοσμος 562 24)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ